Biolase BlogStiri. Evenimente. Hands-ON.

Cum să obțineți un zâmbet EPIC și strălucitor în doar câteva minute!

Albirea dinților este o modalitate foarte bună de a crea un zâmbet sănătos, cu care pacienții se simt mult mai încrezători.

Oamenii care au dinții albi îi arată mult mai des deoarece se simt confortabil cu zâmbetul lor. Știați că laserele pot fi folosite pentru albirea dinților? De fapt, laserul stomatologic EPIC de la BIOLASE este o metodă dovedită prin care puteți crea un zâmbet perfect cu ajutorul tehnologiei avansate de albire.

De-a lungul ultimilor ani, albirea dinților a devenit foate populară și accesibilă și pe rafturile magazinelor. Însă acele „benzi” de albire nu sunt mereu eficiente. Laserul EPIC, pe de altă parte, s-a demonstrat că albește 4-6 nuanțe într-o procedură de 20 de minute.

Sistemul de albire al laserului EPIC include o piesa de mână specială care acționează pe hemiarcadă, dispersând lumina laserului pe întreaga suprafață a dintelui.

Atunci când folosiți un laser pentru albire în cabinetul dumneavoastră puteți obține cel mai alb zâmbet pe care l-ați văzut! Viteza și longevitatea acestui sistem face această metodă de albire mult mai eficientă.

Alte metode de albire a dinților pot să aibă rezultate puțin vizibile, însă atunci când utilizați laserul EPIC veți vedea rezultate – 4-6 nuanțe într-o singură procedură!

SURSA

WaterLase Express

Faceți cunoștință cu Waterlase Express, a cincea generație de lasere YSGG pentru toate tipurile de țesut. Waterlase are puterea și ușurința de a rezolva problemele dentare mai eficent decât v-ați aștepta.

Mai mult...

Biolase EPIC X

Noul laser cu dioda EPIC X este un dispozitiv chirurgical si terapeutic aflat in avangarda tehnologiei, conceput pentru

Mai mult...

image

image

image

image

image

image