Biolase BlogStiri. Evenimente. Hands-ON.

Noul Waterlase Express - laserul ideal pentru toate tipurile de țesut

Unul dintre noile echipamente laser pe care le vom lansa oficial în București pe data de 22 aprilie este noul Waterlase Express, care reprezintă un ajutor de bază în cabinetul dumnevoastră. 

Acest laser cuprinde proceduri animate explicate pas cu pas, o interfață prietenoasa, proceduri clasificate pe categorii cu acces la training online. Acum este mult mai simplu să rezolvați cazurile clinice printr-o învățare mai rapidă datorită acestor instructaje video explicate pas cu pas.

Acest laser este ideal pentru toate tipurile de țesut – acționează atât pe țesut moale, cât și pe țesut dur, fiind cel mai ușor și mic laser all-tissue disponibil.

Waterlase Express vă permite să începeți să lucrați imediat și nu este nevoie să fiți un specialist în lasere! Este de ajuns selectarea procedurii, vizionarea animației care vă descrie exact etapele procedurii, având astfel posibilitatea de a oferi un tratament unic pacientului, de a vă îmbunătăți cabinetul, iar veniturile dumneavoastră vor crește considerabil.

Acesta dispune de un sistem amplu cu materiale și informații conceput special pentru a vă ajuta să deveniți un expert Waterlasee Express în cel mai scurt timp!

PS: Tableta aparatului poate fi detașată cu ușurință, iar dumneavoastră le puteți arăta pacienților înainte de fiecare procedură ce urmează. Astfel, ei vor scăpa de anxietate și vă veți bucura de încrederea lor.

Așadar, vă invităm să-l vedeți și să-l testați sâmbătă, 22 aprilie, la Hotel Novotel. Evenimentul este GRATUIT.

Va puteți înscrie chiar aici: http://www.laser-stomatologic.ro/laser-dentar-biolase-despre-noi/evenimente

WaterLase Express

Faceți cunoștință cu Waterlase Express, a cincea generație de lasere YSGG pentru toate tipurile de țesut. Waterlase are puterea și ușurința de a rezolva problemele dentare mai eficent decât v-ați aștepta.

Mai mult...

EPIC Pro

Epic Pro oferă cea mai mare putere a unui laser diodă din stomatologie, fiind primul produs care urmează să fie introdus ca urmare a ­acordului strategic de dezvoltare dintre BIOLASE și IPG Medical.

Mai mult...

Biolase EPIC X

Noul laser cu dioda EPIC X este un dispozitiv chirurgical si terapeutic aflat in avangarda tehnologiei, conceput pentru

Mai mult...

image

image

image

image

image

image