Biolase BlogStiri. Evenimente. Hands-ON.

Stomatologie pe placul pacienților

Laserul este instrumentul care nu ar trebui sa lipsească din cabinetul unui medic stomatolog. De ce?

Deoarece tratamentele stomatologice laser sunt minim-invazive și au o rată de success mult mai mare față de tehnicile clasice.

Așa cum în orice altă ramură medicală laserul și-a dovedit eficiența si a devenit indispensabil în variantele terapeutice, a venit și rândul stomatologiei să beneficieze de progresul tehnologiei în acest domeniu.

Laserul Waterlase este ideal pentru intervențiile pe orice tip de țesut. Permite curățarea leziunilor carioase, tratamentul parodontopatiei și a multor altor afecțiuni. Cu ajutorul său, medicul poate realiza practic orice tip de intervenție chirurgicală la nivelul cavității bucale.

Ce beneficii aduce Waterlase?

În primul rând tratamentele laser sunt minim-invazive; acest lucru înseamnă că sacrificiul de țesut sănătos este minim și că de multe ori se pot evita etape chirurgicale dificile atât pentru practician, cât și pentru pacient (în tratamentul parodontopatiei de exemplu).

Laserul Waterlase are o capacitate foarte mare de decontaminare a țesuturilor pe care acționează, astfel de cele mai multe ori nu mai este necesară prescrierea de antibiotice post-tratamente.

Eliminarea „frezei” în tratamentul leziunilor carioase, cu toate efectele sale negative (vibrație, efect termic, zgomot specific) fac din Waterlase o variantă de tratament mult mai ușor acceptată de către pacienți.

Timpul de vindecare post-chirurgie laser este mult redus în comparație cu intervențiile clasice, iar disconfortul resimțit de pacient pe perioada vindecării este substanțial diminuat.

Copiii îl percep ca fiind o variantă mult mai prietenoasă de tratament și sunt mult mai relaxați pe parcursul tratamentului.

Ce poate face Waterlase?

  • curățarea leziunilor carioase, cavitățile rezultate după preparația laser fiind perfect decontaminate;
  • chirurgia țesutului dur și moale cu un control perfect asupra sângerării;
  • terapie parodontală;
  • tratamentul periimplantitei;
  • adjuvant în tratamentul endodontic.

Tratamentele laser sunt sigure pentru orice tip de pacient (diabetic, cu patologie cardiacă, imunodeprimați etc) și de orice vârstă: de la nou-născuți (frenectomii) până la vârstnici.

WaterLase Express

Faceți cunoștință cu Waterlase Express, a cincea generație de lasere YSGG pentru toate tipurile de țesut. Waterlase are puterea și ușurința de a rezolva problemele dentare mai eficent decât v-ați aștepta.

Mai mult...

Biolase EPIC X

Noul laser cu dioda EPIC X este un dispozitiv chirurgical si terapeutic aflat in avangarda tehnologiei, conceput pentru

Mai mult...

image

image

image

image

image

image