Biolase BlogStiri. Evenimente. Hands-ON.

Aachen Dental Laser Center (AALZ GmbH) & Asociatia Romana de Stomatologie Minim Invaziva

AALZ va tine cursuri certificate pe durata unui an din aria curriculara a Terapiei laser in stomatologie. Cursurile vor fi tinute in Bucuresti.

Cu sediul in Campus Aachen University, ZBMT Building, Pauwelsstrasse 17, 52074, Aachen, Germania, Aachen Dental Laser Center – AALZ GmbH – este o institutie de talie mondiala, care functioneaza independent, sub tutela campusului universitar.

Sub conducerea Prof.Dr.Norbert Gutknecht, AALZ a construit o retea de colaborare la nivel mondial intre institutiile care studiaza aplicarea laserului in stomatologie in colaborare cu DGL (Societatea Germana pentru laser stomatologic), WFLD (Federatia Mondiala pentru laser in stomatologie) si propria societate a absolventilor WALED (Academia Mondiala de Educatie laser in stomatologie). Prof.Gutknecht este presedintele DGL, Directorul Executiv al WFLD si Directorul WALED. Universitatea Aachen RWTH este una dintre universitatile de marca din Germania si Europa, cu titlu de Universitate de Excelenta, Partener al Asociatiei Romane de Stomatologie Minim Invaziva din Bucuresti, Romania (ARSMI )

Ambele institutii vor colabora in domeniul educatiei stomatologice postuniversitare, in special in domeniul “Utilizarea laserului in stomatologie”, prin organizarea unui curs certificat, cu durata de un an, care va avea loc in Bucuresti, cu titlul “Terapia cu laser in stomatologie”.

AALZ va tine cursuri certificate pe durata unui an din aria curriculara a Terapiei laser in stomatologie. Acest curs este structurat in 4 module, echipa AALZ va fi prezenta 12 zile distribuite in cele 4 module, de programul celorlalte zile fiind responsabila ARSMI. In cele 4 module vor fi cursuri, hands-on, workshop-uri, e-learning, prezentari de cazuri clinice si examinari, care se vor finaliza cu obtinerea unui Certificat de participare la acest curs oferit de RWTH Aachen University. Acest certificat va fi oferit de RWTH International Academy sub inaltul patronaj al RWTH Aachen University. Ambele parti confirma intentia de a organiza primele 3 module de curs in Bucuresti, iar ultimul modul (examene) vor avea loc in Aachen, intr-o locatie stabilita si comunicata de catre RWTH Aachen University International Academy. ARSMI va avea exclusivitate in Romania pentru organizarea acestui curs pe perioada desfasurarii intregului curs.

Seria 1:

  • modulul II - 17-20 Februarie 2016
  • modulul III - 26-29 Mai 2016

Seria 2:

  • modulul I - 08-09 Aprilie 2016
  • modulul II - 22-25 Iunie 2016

Seria 3:

  • modulul I - 15 Octombrie 2016

Detalii despre desfasurare si programa :

Cristina Toader 0722.307.286 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Beatrice Pop Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Descarcare PDF

WaterLase Express

Faceți cunoștință cu Waterlase Express, a cincea generație de lasere pentru toate tipurile de țesut. Waterlase are puterea și ușurința de a rezolva problemele dentare mai eficent decât v-ați aștepta.

Mai mult...

EPIC Pro

Epic Pro oferă cea mai mare putere a unui laser diodă din stomatologie, fiind primul produs care urmează să fie introdus ca urmare a ­acordului strategic de dezvoltare dintre BIOLASE și IPG Medical.

Mai mult...

Biolase EPIC X

Noul laser cu dioda EPIC X este un dispozitiv chirurgical si terapeutic aflat in avangarda tehnologiei, conceput pentru

Mai mult...

image

image

image

image

image

image