BiolaseStomatologia viitorului. Astazi.

BIOLASE

biolase romania | lasere stomatologice | lasere dentare biolase | chirurgie laser

BIOLASE revolutioneaza stomatologia si chirurgia BMF. Suntem specializati in dezvoltarea, producerea si comercializarea de lasere pentru a oferi tratamente biologice care elimina durerea si sunt mai sigure pentru pacienti.

Cu peste 33.600 de lasere vandute pana in prezent, BIOLASE conduce industria mondiala de lasere dentare, cum produse cum ar fi iPlus Waterlase™- care a depasit bariera de viteza a frezei dentare - MDX Waterlase, ambele tehnologii brevetate de BIOLASEelimina durerea asociata tratamentelor dentare si imbunatatirea rezultatelor clinice.

Lungimea noastra de unda de 940 nm dioda laser este unica! Aceata tehnologie este disponibila in sistemul nostru de laser dioda EPIC Xpentru chirurgia orala precum si albire a dintilor sau terapia durerii LLLT - Low Level Laser Therapy

Laserul - dioda EPIC Xare lungimea de unda proprietara de 940nm care, prin comparatie cu restul echipamentelor prezente pe piata, este dovedit stiintific ca fiind ideala in stomatologie pentru interactiunea cu hemoglobina si oxihemoglobina prezenta in tesutul moale din cavitatea bucala.

WaterLase Express

Faceți cunoștință cu Waterlase Express, a cincea generație de lasere pentru toate tipurile de țesut. Waterlase are puterea și ușurința de a rezolva problemele dentare mai eficent decât v-ați aștepta.

Mai mult...

Calculator Eficienta Financiara Laser Dioda EPIC X

Noul laser cu dioda EPIC X este un dispozitiv chirurgical si terapeutic aflat in avangarda tehnologiei, conceput pentru

Calculator Eficienta

EPIC Pro

Epic Pro oferă cea mai mare putere a unui laser diodă din stomatologie, fiind primul produs care urmează să fie introdus ca urmare a ­acordului strategic de dezvoltare dintre BIOLASE și IPG Medical.

Mai mult...

Biolase EPIC X

Noul laser cu dioda EPIC X este un dispozitiv chirurgical si terapeutic aflat in avangarda tehnologiei, conceput pentru

Mai mult...

slide waterlase iplus final v3

Waterlase iPlus

WaterLase iPlus este cea mai avansata tehnologie stomatologica laser disponibila astazi in lume care foloseste energia laserului si a apei!

Mai mult...

Finantare

Leasing Financiar
Avans 10% - Perioada: 3 ani!
NOU: Rate de la 135 Euro / Luna!

image

image

image

image

image

image