BiolaseStomatologia viitorului. Astazi.

BIOLASE

BIOLASE revolutioneaza stomatologia si chirurgia BMF. Suntem specializati in dezvoltarea, producerea si comercializarea de lasere pentru a oferi tratamente biologice care elimina durerea si sunt mai sigure pentru pacienti.

Cu peste 45.000 de lasere vandute pana in prezent, BIOLASE conduce industria mondiala de lasere dentare, cu produse cum ar fi Waterlase iPlus  - care a depasit bariera de viteza a frezei dentare, eliminand durerea asociata tratamentelor dentare si imbunatatind rezultatele clinice.

Lungimea noastra de unda de 940nm pentru laserele dioda este unica! Aceata tehnologie este disponibila in echipamentele laser EPIC X si Epic PRO pentru chirurgie orala, precum si pentru albirea dintilor sau terapia durerii LLLT - Low Level Laser Therapy.

Laserul dioda EPIC X are lungimea de unda de 940nm care, prin comparatie cu restul echipamentelor prezente pe piata, este dovedit stiintific ca fiind ideala in stomatologie pentru interactiunea cu hemoglobina si oxihemoglobina prezenta in tesutul moale din cavitatea bucala.

Calculator Eficienta Financiara Laser Dioda EPIC X

Noul laser cu dioda EPIC X este un dispozitiv chirurgical si terapeutic aflat in avangarda tehnologiei, conceput pentru

Calculator Eficienta

Biolase EPIC X

Noul laser cu dioda EPIC X este un dispozitiv chirurgical si terapeutic aflat in avangarda tehnologiei, conceput pentru

Mai mult...

slide waterlase iplus final v3

Waterlase iPlus

WaterLase iPlus este cea mai avansata tehnologie stomatologica laser YSGG disponibila astazi in lume care foloseste energia laserului si a apei!

Mai mult...

image

image

image

image

image

image