Biolase EPIC XNoul laser dioda de la Biolase

Noul LASER dioda EPIC X

Laserul cu dioda EPIC™ X este un dispozitiv chirurgical si terapeutic aflat in avangarda tehnologiei.

Garantie 2 ani + 1 an EXTRA!*
*In conditiile verificarii anuale a echipamentului conform recomandarilor BIOLASE

I. Chirurgie:

 • Gingivectomii/gingivoplastii
 • Vestibuloplastii
 • Chiuretaje parodontale
 • Excizii (fibroame, papiloame, epulis)
 • Frenectomii
 • Descoperire de implant
 • Decapusonare/expunere dd inclusi submucos
 • Biopsii
 • Hemostaza
 • Inchidere fistulă
 • Incizia și drenajul abceselor

II. Proceduri de iradiere:

 • Decontaminare endodontică
 • Tratamentul aftelor bucale/labiale
 • Tratmentul leziunilor herpetice, cheilitelor
 • Tratamentul hemangioamelor labiale
 • Desensibilizare dentară
 • Decontaminare parodontală

III. Albire dentara

 • în doar 20 de minute, fără sensibilitate

IV. Biostimulare/terapia durerii

EPIC™ X, cea mai recenta inovatie cu laser de la BIOLASE®. Mai mult decat un laser de tesut moale, extinde tratamentele si ROI cu modul de albire sau modul exclusiv "Terapia Durerii". Un ecran tactil si elegant scurteaza orice curba de invatare.

Solicitați o demonstrație în cabinet!

 

Design-ul de  proiectare si setul de caracteristici ale EPIC™ X-ului reprezinta rezultatul a peste 30 de ani de inginerie si inovatie BIOLASE®.

Singurul laser cu lungime de unda de 940nm!

 

- EPIC™ X este singurul laser dezvoltat de BIOLASE exclusiv pentru stomatologie.
- Cel mai bine absorbit de hemoglobina si oxyhemoglobina decat alte lungimi de unda (a se vedea graficul din dreapta)
- Taie tesuturile moi eficient si fara necroza!

Versatil

EPIC™ X este singurul laser cu dioda care are aprobarea FDA pentru 3 tipuri de tratamente distincte: tesut moale, albire, biostimulare/terapia durerii. Indiferent de tipul terapiei pe care doriti sa-l oferiti, aveti  la dispozitie versatilitatea laserului EPIC™ X prin simpla apasare cu un deget a interfetei de pe display-ul complet reproiectat.

Varfuri Autoclavabile

Generatiile anterioare de lasere dioda  se bazau pe "despicarea si separarea" fibrei  inainte de fiecare utilizare. BIOLASE® a fost prima companie care a oferit varfuri „Ready to Start” pentru laserele cu dioda - si va continua aceasta traditie ce vizeaza confortul si usurinta de utilizare a laserului EPIC™ X.

Sistemul foloseste o gama de 15 varfuri flexibile pentru un acces mai bun pe toate suprafetele, inclusiv pentru procedurile parodontale si endodontice.

EPIC™ X - Display-ul cu interfata tactila

Cu o interfata de utilizare complet reproiectata si comenzi simplificate, EPIC™ X va permite sa incepeti procedurile laser mult mai rapid si cu mai putine setari individuale. De asemenea, cu cele 16 profile predefinite pentru cele mai comune proceduri (impreuna cu alte 4 profile configurabile), interfata ofera un control total al laserului cu dioda EPIC™ X.

EPIC™ X - Putere

Cu pana la 10W putere disponibili, EPIC™ X duce confortul pacientului si modurile de ComfortPulse la un nou nivel.

De asemenea, puterea mai mare permite rezultate complete si imbunatatite in terapia durerii si albire, precum si micro-pulsurile cele mai scurte si puternice pe care un laser cu dioda il poate avea in prezent pe piata.

EPIC™ X - Chirurgia tesuturilor moi

EPIC™ X ofera un control precis de taiere a tesuturilor pentru diferite proceduri si biotipurile de tesut. Cu o lungime de unda exclusiva pentru dioda, EPIC™ X taie  tesuturile moi curat, cu  hemostaza si confort ridicat pentru pacient. Profitati si de alte proprietati ale EPIC™ X-ului, cum ar fi indepartarea de leziuni (ulcere aftoase, leziuni herpetice), precum si efectuarea "terapiei de buzunar", folosind tips-urile autoclavabile "Perio".

EPIC™ X - Portabilitate si confort

EPIC™ X ofera puterea pe care alte lasere dioda portabile nu o au - pana la 10 de wati varf de putere, intr-o consola compacta, cu design elegant, care este complet portabila in clinica stomatologica.

Acum aveti libertatea EPIC™ X-ului pentru a va deplasa mai usor intre cabinetele aflate in aceeasi incinta, fara cabluri de alimentare sau cabluri catre pedala de care sa va faceti griji, ceea ce duce la un mediu de lucru mai sigur, mai putin aglomerat.

Albirea dintilor cu EPIC™ X

EPIC™ X este  solutia ideala pentru albirea dintilor pentru clinicile care doresc sa-si extinda oferta de tratamente dentare cosmetice. Studiile au aratat ca albirea intregii cavitati efectuata cu EPIC™ X, intr-o singura sedinta de doar 20 de minute (nu s-a tinut cont de timpul scurs pentru aplicarea barierei gingivale sau de indepartarea ei), se pot obtine intre 4 si 6 nuante. Mai rapid decat orice alt sistem de albire de cabinet!*

Astfel, impreuna cu kiturile de albire LaserGel20 disponibile in cinci pachete, se genereaza un tratament de incredere, la preturi accesibile, ce dovedesc rentabilitatea EPIC™ X-ului.

*In Office Whitening Systems, ADA Professional Product Review, Vol. 3 Issue 2, Spring 2008.

Terapia durerii - EXCLUSIV!

EPIC™ X are aprobarea  FDA - SUA pentru Terapia durerii, o exclusivitate pentru laserele dentare cu dioda.

Folosind  piesa de mana Deep Tissue – DTHP, complet conceputa pentru a controla parametri importanti, cum ar fi dimensiunea zonei, dispuneti de caracteristicile EPIC™ X-ului pentru eliminarea  temporara a  durerilor minore in regiunea maxilo-faciala orala.

EPIC™ X - Confortul pacientului

Unul dintre cele mai promitatoare aspecte ale stomatologiei cu laser este posibilitatea de a face mai mult, cu mai putin anestezic si cu un prejudiciu cat mai redus adus tesutului. EPIC™ X ofera aceasta promisiune cu ComfortPulse, o inovatie patentata BIOLASE® care ofera o oscilatie controlata a energiei din dioda asupra tesutului, urmata de un "downtime" pentru a permite tesutului sa raspunda pozitiv.

EPIC™ X introduce o noua setare ComfortPulse, ce ofera impulsuri tesutului cat mai scurte, 10μs (zece milionimi de secunda), rezultand printr-un confort sporit al pacientului, leziuni mai putine aduse tesuturilor din jur si vindecare mai rapida.

EPIC™ X - Confortul pacientului este si confortul dvs.

Educatie & Formare Profesionala

BIOLASE® este un lider in domeniul educatiei cu laser prin intermediul World Laser Clinic & Imaging Institute™ (WCLI) si organizatiile terte afiliate.

Cu achizitionarea de EPIC™ X, aveti acces la un curs complet de instruire on-line, plus multe alte cursuri de formare on-line.

Vizitati site-ul WCLI la  WCLI.org

Calculator Eficienta Financiara Laser Dioda EPIC X

Noul laser cu dioda EPIC X este un dispozitiv chirurgical si terapeutic aflat in avangarda tehnologiei, conceput pentru

Calculator Eficienta

slide waterlase iplus final v3

Waterlase iPlus

WaterLase iPlus este cea mai avansata tehnologie stomatologica laser YSGG disponibila astazi in lume care foloseste energia laserului si a apei!

Mai mult...

Epic - Prezentare Generala

Frenectomie Laser EPIC 10

Gingivectomie Laser EPIC 10

Estimare Incasari Lunare - Biolase EPIC X

image

image

image

image

image

image