Biolase BlogStiri. Evenimente. Hands-ON.

Noile lasere Biolase – Waterlase Express & Epic Pro

În acest weekend am lansat în România cele mai noi lasere Biolase - laserul Waterlasee Express pentru toate tipurile de țesut și dioda Epic Pro, cel mai puternic laser diodă disponibil.

Waterlase Express este a V-a generație de lasere Waterlase și vine pentru a-i ajuta pe medicii stomatologi să rezolve cazurile mult mai rapid. Combinația sa de energie laser și apă îl face ideal pentru proceduri de țesut moale, dar și de țesut dur, acum într-o dimensiune redusă!

Cum vă poate ajuta Waterlase Express în cabinet?

  • O să le ofere pacienților dumnevoastră cea mai plăcută experiență stomatologică
  • O să vă ajute să adăugați noi proceduri laser
  • O să reducă disconfortul pacienților
  • O să vă aducă recomandări

Waterlase Express vă permite să începeți utilizarea lui încă de la început: vine cu aproape 100 de presetări, o interfață prietenoasă, proceduri animate și explicate pas cu pas.

Cel de-al doilea laser prezentat, dioda Epic Pro, vine cu cea mai mare putere a unui laser diodă din stomatologie. Taie de 4 ori mai rapid1 decât un laser diodă clasic cu un control automat al puterii pentru un rezultat precis și uniform.

Cum vă poate ajuta Epic Pro în cabinet?

  • Procedurile vor fi mai rapide și mai eficiente
  • Vindecarea și recuperarea vor fi mai rapide
  • Frica și anxietatea vor fi reduse
  • Disconfortul și durerea post-operatorie vor fi minime sau inexistente

Trebuie să încercați noile lasere pentru a vă convinge!

1Internal IPG Medical și Studiul BIOLASE Romanos G.E. Chirurgia țesutului moale: Progresele aduse tăierii consecvente, Rezultate clinice îmbunătățite. Compendiu de educație dentară continuă. Nov/Dec 2013. *Epic Pro în modul APC, temperatura de 850°C, AutoStop Pornit;

WaterLase Express

Faceți cunoștință cu Waterlase Express, a cincea generație de lasere YSGG pentru toate tipurile de țesut. Waterlase are puterea și ușurința de a rezolva problemele dentare mai eficent decât v-ați aștepta.

Mai mult...

EPIC Pro

Epic Pro oferă cea mai mare putere a unui laser diodă din stomatologie, fiind primul produs care urmează să fie introdus ca urmare a ­acordului strategic de dezvoltare dintre BIOLASE și IPG Medical.

Mai mult...

Biolase EPIC X

Noul laser cu dioda EPIC X este un dispozitiv chirurgical si terapeutic aflat in avangarda tehnologiei, conceput pentru

Mai mult...

image

image

image

image

image

image